Uw brandverzekering

U koos uw woning en richtte die in volgens uw eigen smaak en behoeften. Of u nu een bestaande woning heeft gekocht of een nieuwbouw liet zetten, het is uw thuis en past perfect bij u.

Bij Zakenkantoor Onsia vinden we dat ook uw brandverzekering bij u moet passen. Daarom willen we graag in samenspraak met u een brandverzekering op maat opstellen.

De brandverzekering of ook wel de woningverzekering genoemd bevat veel meer dan alleen een dekking brand.

De woningverzekering vergoedt de gevolgen van schade aan uw woning en de inhoud ervan. Hoewel de dekking brand centraal blijft staan in de woningverzekering is ook andere schade aan uw woning en de inhoud ervan gedekt. Daarbovenop biedt deze verzekering ook een dekking voor uw burgerlijke aansprakelijkheid wanneer uw woning en inboedel schade zouden berokkenen aan derden. Denk bijvoorbeeld maar aan een losgekomen dakpan of een omver gevallen boom. Tijdens zware renovaties van uw woning zijn er bijkomende opties die wij graag met u bespreken voor uw aansprakelijkheid maximaal in te dekken.

Hoewel de basisdekkingen vergelijkbaar zijn, hebben  verzekeraars elk hun eigen producten ontwikkeld met eigen accenten. Graag gaan wij samen met u op zoek naar een brandverzekering op maat volgens uw persoonlijke verlangens en omstandigheden.

Steeds zorgen wij ervoor dat uw gebouw een onbeperkte dekking heeft en u recht heeft op de volledige heropbouwwaarde op het moment van totaal verlies.

Een snelle en correcte schaderegeling dragen wij eveneens hoog in het vaandel.

Een wijd verspreid misverstand is dat een woningverzekering alleen belangrijk is voor een eigenaar van een woning. Niets is minder waar! Als u huurder bent, hebt u er eveneens alle belang bij om een woningverzekering aan te gaan voor uw aansprakelijkheid en uw inhoud.

Vrijblijvende offerte!