Videochatten met dokter in strijd tegen Coronavirus

Beste klant

Als verzekeraar wil AXA samen met de overheid en de medeburgers actief meehelpen aan de bestrijding van het coronavirus. Daarom breiden zij het bestaande platform voor videoconsultatie met dokters tijdelijk uit en stelt AXA het gratis ter beschikking voor wie zich ziek voelt en een vermoeden heeft besmet te zijn met het coronavirus*.

Zo kunnen u, uw familie, collega’s en vrienden voortaan van deze medische videoconsultatiedienst ‘Doctors Online’ gebruikmaken, 7 dagen per week, van 9 uur ’s ochtends tot 18u ’s avonds. En dit via een link op de homepagina van www.axa.be.

Hoe werkt Doctors Online?

  1. Ga naar www.axa.be om een videoconsultatie met een dokter in te plannen.
  2. U ontvangt een bevestiging van de afspraak per sms of e-mail, met een link en unieke toegangscode om door te gaan naar de virtuele wachtkamer.
  3. Op het uur van de afspraak, zal de dokter de videoconsultatie opstarten. U heeft dus een computer, laptop, tablet of smartphone nodig, voorzien van een internetverbinding en camera.

AXA stelt alles in het werk om ook in deze uitzonderlijke omstandigheden, een optimale steun te garanderen in het Nederlands, Frans en Engels. Deze dienst is eveneens beschikbaar voor Belgen die zich momenteel in het buitenland bevinden.

U mag deze mail ook gerust doorsturen naar andere mensen om hen op de hoogte te brengen van deze dienst.

Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen in de strijd tegen de uitbreiding van het coronavirus. #samentegencorona

*Het is niet mogelijk om via deze dienst een medisch attest voor arbeidsongeschiktheid te bekomen. Met Doctors Online willen we vooral een eerste medisch advies geven en informeren over de te nemen maatregelen volgens de toestand van de patiënt.

Share this post